FLASH

Slloveni, nga e mërkura rritet çmimi i benzinës, bie ai i naftës

Slloveni, nga e mërkura rritet çmimi i benzinës, bie ai i naftës

11.04.2023 Slloveni

*Çmimet janë të vlefshme për 14 ditët e ardhshme

Të mërkurën do të ndryshojnë çmimet e karburanteve jashtë autostradave. Benzina do të rritet në 1,416 euro për litër (më parë 1,374). Nafta do të jetë më e lirë në 1,441 euro (më parë 1,449), gjithashtu do të jetë edhe nafta nga 1,033 euro për litër (më parë 1,04).

Për një litër benzinë ​​(NMB 95) në pikat e karburantit jashtë kryqëzimit të autostradës në periudhën e re 14 ditore do të duhet të paguhet 1,416 euro për litër, që shkon në 70,8 euro për një cisternë 50 litra.

Çmimi i një litri naftë do të jetë 1,441 euro në pikat e karburantit jashtë kryqëzimit të autostradës, që shkon në 72,05 euro për 50 litra.

Në periudhën e re 14-ditore do të duhet të paguhen 1.033 euro për një litër naftë për ngrohje. Për një sasi të porositur prej 1000 litrash naftë për ngrohje konsumatori do të paguajë kështu 1033 euro. Kostoja e transportit nuk është e përfshirë në këtë çmim.

Në përputhje me rregulloren e qeverisë për çmimin e produkteve të naftës jashtë zonës së autostradave dhe autostradave, marzhet e tregtarëve janë të kufizuara dhe mund të arrijnë në maksimum 0,0983 euro për një litër naftë dhe 0,0994 euro për një litër NMB. -95 benzina, kurse për naftën për ngrohje maksimumi 0. 08 euro për litër.

Hallka Marketing Agency Marketing / Web Rr. Brigada 123, 23000 Suharekë,
Kosovë
ISEFERI SH.P.K. Prodhimtari Zona Industriale-Shirokë, 23000 Suharekë,
Kosovë
Bautrocknung-Profi GmbH Ndërtimtari Berliner Allee 35, 30855 Langenhagen,
Gjermani
Tanko GP d.o.o. Ndërtimtari Tominceva cesta 24, Kranj, 4000 Kranj,
Slloveni