FLASH

Rrahu nënën e tij, arrestohet i dyshuari në Prishtinë

Rrahu nënën e tij, arrestohet i dyshuari në Prishtinë

18.05.2023 Kosovë

Policia e Kosovës ka raportuar për një rast të dhunës në familje, ku një person dyshohet se ka sulmuar fizikisht nënën e tij.

Rasti ka ndodhur në Prishtinë, të mërkurën në ora 10:00.

“Është arrestuar i dyshuari mashkull kosovar pasi i njëjti kishte sulmuar fizikisht nënën e tij kosovar”, thuhet në raport.

Me vendim të prokurorit i dyshuari është dërguar në mbajtje.

New Born Master Arsim dhe Edukim Rruga Xhavit Sylaj p.n.,
Kosovë
Deon plâtrerie-peinture Sàrl Ndërtimtari Rue des Bains 35, 1205 Genève,
Zvicër
Hallka Marketing Agency Marketing / Web Rr. Brigada 123, 23000 Suharekë,
Kosovë
Vitamina - Marketing Agency Marketing / Web Srednje Bitnje 72, 4209 Žabnica,
Slloveni