FLASH

Promovohet në New York libri me 600 mijë vargje të këngëve kreshnike

Promovohet në New York libri me 600 mijë vargje të këngëve kreshnike

09.04.2023 Kulturë

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit përmes një postimi në faqen zyrtare në Facebook, ka njoftuar se libri me 600 mijë vargje të këngëve kreshnike shqiptare promovohet në New York .

“Libëri ”Wild song, sweet song”, që kalon nëpër tingujt e kujtesës shekullore arbërore, i autorit Prof. Dr. Zymer Neziri dhe i botuar nga Universiteti i Harvardit, është promovuar në Universitetin Columbia të New York-ut’, thuhet në njoftim.

Sipas Ministrisë një publikim i tillë shënon arritje për albanologjinë dhe kulturën e vendit, promovim të vlerave tona si dhe ruajtje të trashëgimisë dhe identitetit tonë etnik.

Bautrocknung-Profi GmbH Ndërtimtari Berliner Allee 35, 30855 Langenhagen,
Gjermani
Deon plâtrerie-peinture Sàrl Ndërtimtari Rue des Bains 35, 1205 Genève,
Zvicër
Leard d.o.o. Ndërtimtari Temniška ulica 69, 4202 Naklo,
Slloveni
Vitamina - Marketing Agency Marketing / Web Srednje Bitnje 72, 4209 Žabnica,
Slloveni