FLASH

Pritjet në dalje të Dheut të Bardhë deri në një orë

Pritjet në dalje të Dheut të Bardhë deri në një orë

10.04.2023 Kosovë

Sot janë rikthyer kolonat në dalje në pikat kufitare të Kosovës.

Sipas Qendrës për Menaxhimin Kufitar të Kosovës pritjet më të gjata janë në dalje të Dheut të Bardhë dhe Merdarës.

Kolonat në Dheun e Bardhë janë deri në 60 minuta, ndërsa në Merdarë deri në 20 minuta.

Ndërsa, në pikat tjera pritet për të hyrë dhe për të dalë në Kosovë janë deri në 5 minuta.

Bautrocknung-Profi GmbH Ndërtimtari Berliner Allee 35, 30855 Langenhagen,
Gjermani
ISEFERI SH.P.K. Prodhimtari Zona Industriale-Shirokë, 23000 Suharekë,
Kosovë
Deon plâtrerie-peinture Sàrl Ndërtimtari Rue des Bains 35, 1205 Genève,
Zvicër
Hallka Marketing Agency Marketing / Web Rr. Brigada 123, 23000 Suharekë,
Kosovë