FLASH

Për dy muaj në Kosovë u shkurorëzuan 278 çifte

Për dy muaj në Kosovë u shkurorëzuan 278 çifte

25.04.2023 Lajme

Agjencioni i Statistikave të Kosovës ka publikuar statistikat të cilat tregojnë se vetëm në dy muajt e parë të vitit 2023 janë shkurorëzuar 278 çifte.

Sipas statistikave, në muajin janar janë bërë 156 shkurorëzime, ndërkaq në muajin shkurt gjithsej 122.

Komuna e cila ka numrin më të madh të çifteve të ndarë gjatë muajit shkurt del të jetë Prizreni me 14 shkurorëzime, kurse pas tij vjen Skenderaj me 11 të divorcuar.

Ndërsa, në vendin e tretë radhitet Podujeva në të cilën kanë ndodhur 8 shkurorëzime.

ISEFERI SH.P.K. Prodhimtari Zona Industriale-Shirokë, 23000 Suharekë,
Kosovë
Leard d.o.o. Ndërtimtari Temniška ulica 69, 4202 Naklo,
Slloveni
New Born Master Arsim dhe Edukim Rruga Xhavit Sylaj p.n.,
Kosovë
Tanko GP d.o.o. Ndërtimtari Tominceva cesta 24, Kranj, 4000 Kranj,
Slloveni