FLASH

Pa shaka! Nafta premium kushton 9 € në Vjenë-Austri

Pa shaka! Nafta premium kushton 9 € në Vjenë-Austri

13.04.2023 Austri

Ka një pikë karburantinë Vjenë-Meidling që ofron një litër naftë premium me një çmim të lartë prej 8.90 euro. Arsyeja është e çuditshme.

Ka një pikë karburanti BP në Wienerbergstrasse në lagjen 12 të Vjenës, ku dhjetëra shoferë duhej të kontrollonin disa herë çmimin e karburantit para se të vendosnin të furnizoheshin. Përderisa çmimet për llojet e ndryshme të naftës dhe benzinës ishin ndërmjet 1.65 dhe 1.94, litra “Ultimate Diesel” u ngrit në 8,90 euro. Zinxhiri i stacioneve të benzinës përdor një mjet teknik për ta bërë këtë.

Mungesa e karburantit e bën çmimin e lartë

Çmimi i lartë i karburantit u konfirmua nga zyra e shtypit e BP. Arsyeja: “Aktualisht jemi duke punuar në këtë lokacion për të mbushur furnizimet për Ultimate Diesel.” Për të mos i zhgënjyer klientët me mungesën e karburantit, çmimi është vendosur aq i lartë sa klientët nuk ndalen më kot tek pompat e “Ultimate Diesel”, bëjnë të ditur nga zyra e shtypit e BP.

Nuk dihet ende se sa do të zgjasë puna teknike. Gjithsesi, ajo që është e qartë është se për shkak të punës, asnjë naftë premium nuk do të shpërndahet me 8.90 për litër.

Bautrocknung-Profi GmbH Ndërtimtari Berliner Allee 35, 30855 Langenhagen,
Gjermani
Vitamina - Marketing Agency Marketing / Web Srednje Bitnje 72, 4209 Žabnica,
Slloveni
New Born Master Arsim dhe Edukim Rruga Xhavit Sylaj p.n.,
Kosovë
Leard d.o.o. Ndërtimtari Temniška ulica 69, 4202 Naklo,
Slloveni