FLASH

Osmani: Së shpejti, flamuri i Kosovës do të valëvitet edhe në Këshillin e Evropës

Osmani: Së shpejti, flamuri i Kosovës do të valëvitet edhe në Këshillin e Evropës

24.04.2023 Kosovë

Kosova ka kaluar me sukses fazën e parë të anëtarësimit në Këshillin e Evropës.

Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani ka falënderuar shtetet anëtare për votim.

“Së shpejti, flamuri i Republikës së Kosovës do të valëvitet edhe në Këshillin e Evropës. Faleminderit aleatëve tanë që sot votuan jo vetëm për Kosovën, por mbi të gjitha për demokracinë, lirinë dhe të drejtat e njeriut”, theksoi ajo.

Komiteti i Ministrave të shteteve anëtare, me mbi dy të tretat e votave të nevojshme, i dha sot mbështetje aplikimit të Kosovës në Këshillin e Evropës, duke përmbyllur kështu fazën e parë të anëtarësimit të plotë të Republikës sonë në këtë organizatë të rëndësishme ndërkombëtare

Bautrocknung-Profi GmbH Ndërtimtari Berliner Allee 35, 30855 Langenhagen,
Gjermani
Leard d.o.o. Ndërtimtari Temniška ulica 69, 4202 Naklo,
Slloveni
Vitamina - Marketing Agency Marketing / Web Srednje Bitnje 72, 4209 Žabnica,
Slloveni
ISEFERI SH.P.K. Prodhimtari Zona Industriale-Shirokë, 23000 Suharekë,
Kosovë