FLASH

Një grua në Prishtinë shkoi ta shikonte shtëpinë që do ta merrte me qira, sulmohet seksualisht

Një grua në Prishtinë shkoi ta shikonte shtëpinë që do ta merrte me qira, sulmohet seksualisht

19.04.2023 Kosovë

Një grua ka raportuar se derisa ka shkuar të shtëpia e një personi, të cilën do ta merrte me qera, është sulmuar seksualisht pa dëshirën e saj.

Policia njofton se viktima është dërguar për ekzaminim mjekësor, ndërsa i dyshuari është dërguar në mbajtje.

Rasti në Policinë e Kosovës është iniciuar si “Dhunim”.

“DHUNIM, Prishtinë 18.04.2023-18:00.  Viktima femër kosovare ka raportuar se derisa ka shkuar tek shtëpia e të dyshuarit mashkull kosovar (të cilën do ta merte me qera)  është sulmuar seksualisht pa dëshirën e saj. Viktima është dërguar për ekzaminim mjekësor ndërsa i dyshuari është arrestuar dhe pas intervistimit me vendim të prokurorit është dërguar në mbajtje.” thuhet në raportin e policisë.

New Born Master Arsim dhe Edukim Rruga Xhavit Sylaj p.n.,
Kosovë
ISEFERI SH.P.K. Prodhimtari Zona Industriale-Shirokë, 23000 Suharekë,
Kosovë
Tanko GP d.o.o. Ndërtimtari Tominceva cesta 24, Kranj, 4000 Kranj,
Slloveni
Vitamina - Marketing Agency Marketing / Web Srednje Bitnje 72, 4209 Žabnica,
Slloveni