FLASH

Një grua 56-vjeçare shqiptare është vrarë me thikë nga burri i saj në Itali

Një grua 56-vjeçare shqiptare është vrarë me thikë nga burri i saj në Itali

01.04.2023 Itali

Policia italiane raporton se një grua 56-vjeçare shqiptare është vrarë me thikë nga burri i saj në Itali

Mediat italiane raportojnë se Z.U. ka tentuar t’i kërkojë ndihmë djalit të saj para se të qëllohej për vdekje nga bashkëshorti i saj, Xh.U.

62-vjeçari e ka goditur atë disa herë me thikë në shtëpinë e tyre në Borgo Rivo. I pari që nxitoi në vendin e masakrës ishte djali i çiftit, i cili dëgjoi britmat e dëshpëruara të nënës së tij në telefon.

“Babi po më lëndon”, mësohet t’i ketë thënë e ndjera të birit. Pas mesazhit zanor të nënës, djali ka tentuar të kontaktojë me motrën e tij, duke kërkuar më pas ndërhyrjen e policisë, por kur ata kanë mbërritur në vendngjarje, tragjedia kishte ndodhur tashmë.

Deon plâtrerie-peinture Sàrl Ndërtimtari Rue des Bains 35, 1205 Genève,
Zvicër
Vitamina - Marketing Agency Marketing / Web Srednje Bitnje 72, 4209 Žabnica,
Slloveni
New Born Master Arsim dhe Edukim Rruga Xhavit Sylaj p.n.,
Kosovë
ISEFERI SH.P.K. Prodhimtari Zona Industriale-Shirokë, 23000 Suharekë,
Kosovë