FLASH

Messi do ta ketë pagën te Barcelona katër herë më të vogël se sa që e ka te PSG

Messi do ta ketë pagën te Barcelona katër herë më të vogël se sa që e ka te PSG

01.04.2023 Sport

Lionel Messi mund të kthehet në Barcelonë, më saktësisht, sapo të fillojë afati kalimtar i verës kur i skadon kontrata ekzistuese me Paris Saint-Germain.

Lajmi është dhënë sot nga shumë media të besuara, ndërsa së fundmi për këtë gjë ka shkruar edhe gazetarja argjentinase Veronica Brunati.

“Lionel Messi ka pasur bisedime me njerëzit e Barcelonës. Ai do të fitojë 10 milionë euro në sezon. Ai e bën këtë në mënyrë që rikthimi i tij në klub të përshtatet në planet ekonomike të gjigantit katalanas. Në asnjë moment të negociatave nuk u flit për para”, ka shkruar Brunati.

Më herët gjatë ditës së sotme, Barcelona gjithashtu konfirmoi se po punon në mënyrë aktive për kthimin e Messit në klub.

Përkatësisht, nënkryetari i Barcelonës, Rafa Yuste, është njeriu i parë nga klubi që konfirmon se kontakti tashmë ka ndodhur.

Hallka Marketing Agency Marketing / Web Rr. Brigada 123, 23000 Suharekë,
Kosovë
Deon plâtrerie-peinture Sàrl Ndërtimtari Rue des Bains 35, 1205 Genève,
Zvicër
Vitamina - Marketing Agency Marketing / Web Srednje Bitnje 72, 4209 Žabnica,
Slloveni
New Born Master Arsim dhe Edukim Rruga Xhavit Sylaj p.n.,
Kosovë