FLASH

Mashtroi 39 persona për punësime jashtë vendi, arrestohet prishtinasja

Mashtroi 39 persona për punësime jashtë vendi, arrestohet prishtinasja

28.04.2023 Kosovë

Policia e Kosovës ka njoftuar se ka arrestuar një femër në Prishtinë, pasi që e njëjta kishte mashtruar 39 persona duke iu premtuar vende pune jashtë vendi.

Arrestimi i të dyshuarës ka ndodhur më 27 prill.

“Është arrestuar e dyshuara femër kosovare pasi në bashkëkryerje me disa të dyshuar të tjerë kishte mashtruar 39 persona duke ju premtuar vende pune jashtë vendit”, thuhet në njoftim.

Me urdhër të prokurorit e dyshuara është dërguar në mbajtje.

Hallka Marketing Agency Marketing / Web Rr. Brigada 123, 23000 Suharekë,
Kosovë
ISEFERI SH.P.K. Prodhimtari Zona Industriale-Shirokë, 23000 Suharekë,
Kosovë
Leard d.o.o. Ndërtimtari Temniška ulica 69, 4202 Naklo,
Slloveni
New Born Master Arsim dhe Edukim Rruga Xhavit Sylaj p.n.,
Kosovë