FLASH

Lorent Berisha zë vendin e tretë në Gjermani

Lorent Berisha zë vendin e tretë në Gjermani

16.04.2023 Gjermani

Finalja e edicionit të 20-të të “Deutschland sucht den Superstar” u mbajt të shtunën. Lorent Berisha, shqiptari nga Zvicra performoi me këngën “Complicated, megjithatë zuri vendin e tretë.

Berisha shihej si favorit i këtij edicioni madje edhe si fitues. 19-vjeçari foli për ëndrrën e tij për të bërë këngëtar. “Nëse vërtet dëshiron të arrish diçka në jetë, është e mundur. Unë jam i bindur fort për këtë” është shprehur Lorenti para finales për 20minuten.

Ajo çfarë e bën të veçantë Lorentin, sipas jurisë, ishte ngjyra e zërit të tij dhe karakteristika origjinale e këndimit në stilin e tij.

Hallka Marketing Agency Marketing / Web Rr. Brigada 123, 23000 Suharekë,
Kosovë
Tanko GP d.o.o. Ndërtimtari Tominceva cesta 24, Kranj, 4000 Kranj,
Slloveni
Leard d.o.o. Ndërtimtari Temniška ulica 69, 4202 Naklo,
Slloveni
Deon plâtrerie-peinture Sàrl Ndërtimtari Rue des Bains 35, 1205 Genève,
Zvicër