FLASH

Ky qytet ka qiratë më të lira në Zvicër

Ky qytet ka qiratë më të lira në Zvicër

20.05.2023 Zvicër

Përqindja e të ardhurave që shkon drejt qirasë ndryshon midis kantoneve.

Duke analizuar të dhënat nga Zyra Federale e Statistikave (FSO), platforma e krahasimit financiar në internet Hello.ch ishte në gjendje të llogariste përqindjen e pagave që njerëzit në gjithë Zvicrën paguajnë çdo muaj për qiratë, përcjell albinfo.ch.

Analiza tregoi se në nivel kombëtar, qiramarrësit shpenzojnë mesatarisht 21.48 për qind të të ardhurave të tyre mujore për qira.

Rajonalisht, qiratë zënë pjesën më të madhe të buxhetit të një familjeje – 22.84 për qind – në Bernë, pas Gjenevës (22.57 për qind) dhe Cyrihut (22.16).

Përqindja më e ulët (19,28 për qind) është në Schwyz.

Hallka Marketing Agency Marketing / Web Rr. Brigada 123, 23000 Suharekë,
Kosovë
ISEFERI SH.P.K. Prodhimtari Zona Industriale-Shirokë, 23000 Suharekë,
Kosovë
New Born Master Arsim dhe Edukim Rruga Xhavit Sylaj p.n.,
Kosovë
Deon plâtrerie-peinture Sàrl Ndërtimtari Rue des Bains 35, 1205 Genève,
Zvicër