FLASH

Informacione për ata që kanë hyrë në Serbi dhe po shkojnë drejt Kosovës

Informacione për ata që kanë hyrë në Serbi dhe po shkojnë drejt Kosovës

20.06.2023 Kosovë

Ministria e Jashtme e Kosovës ka publikuar informacione shtesë për ata që udhëtojnë drejt Kosovës.

“Nëse keni hyrë tashmë në Serbi, atëherë ju lutemi t’i përdorni pikat kufitare në Mutivodë, Dheu i Bardhë ose të merrni rrugë përmes Maqedonisë së Veriut (pikë-kalimi kufitar i Preshevës) përmes Shkupit”, thekson njoftimi.

Ata që nuk kanë hyrë, luten të mos udhëtojnë drejt Serbisë.

“Duke marrë parasysh faktin që janë në qarkullim shumë lajme të rreme, të cilat synojnë përhapjen e frikës, ju lutemi të ndiqni @Kosovo_Police rreth përditësimeve më të fundit zyrtare në këtë drejtim”, përfundon njoftimi.

Deon plâtrerie-peinture Sàrl Ndërtimtari Rue des Bains 35, 1205 Genève,
Zvicër
ISEFERI SH.P.K. Prodhimtari Zona Industriale-Shirokë, 23000 Suharekë,
Kosovë
Vitamina - Marketing Agency Marketing / Web Srednje Bitnje 72, 4209 Žabnica,
Slloveni
Hallka Marketing Agency Marketing / Web Rr. Brigada 123, 23000 Suharekë,
Kosovë