FLASH

Granit Xhaka përmend Kosovën e Shqipërinë në një sfidë nga anglezët

Granit Xhaka përmend Kosovën e Shqipërinë në një sfidë nga anglezët

12.04.2023 Sport

Futbollisti shqiptar, Granit Xhaka përmendi Kosovën e Shqipërinë në një sfidë që e zhvilloi së bashku me Oleksandr Zinchenko dhe Rob Holding.

I pari filloi të zhongloj me topin ishte Xhaka. Ai duhej të numëronte shtete e në të njetën kohë të bënte zhonglime me topin. Shqipëria ishte shteti i parë që e tha Xhaka, pastaj Kosova dhe 10-të të tjera.

Megjithatë, këtë sfidë nuk arriti ta fitoi futbollisti shqiptar pasi 3 zhonglime më shumë se ai bëri mbrojtësi Rob Holding.

New Born Master Arsim dhe Edukim Rruga Xhavit Sylaj p.n.,
Kosovë
Bautrocknung-Profi GmbH Ndërtimtari Berliner Allee 35, 30855 Langenhagen,
Gjermani
Tanko GP d.o.o. Ndërtimtari Tominceva cesta 24, Kranj, 4000 Kranj,
Slloveni
Deon plâtrerie-peinture Sàrl Ndërtimtari Rue des Bains 35, 1205 Genève,
Zvicër