FLASH

Gjermani, gjenden të vdekur dy fëmijë – arrestohet nga policia 43-vjeçarja

Gjermani, gjenden të vdekur dy fëmijë – arrestohet nga policia 43-vjeçarja

10.04.2023 Gjermani

Dy fëmijë të moshës shtatë dhe nëntë vjeç u gjetën të vdekur në një apartament në Baden-Württemberg të dielën. Në vendngjarje u arrestua një e afërm 43-vjeçare. 

Dy fëmijë të vdekur u gjetën në një apartament në Hockenheim, Baden-Württemberg. Viktimat ishin shtatë dhe nëntë vjeç, tha policia e Manheim të dielën në mbrëmje.

Ndaj një të afërme 43-vjeçare kanë nisur hetimet për vrasje. Gruaja u arrestua në vendin e krimit.

Në fillim nuk dihej asgjë për shkakun e vdekjes së fëmijëve. Një autopsi është urdhëruar për të martën, tha selia e policisë Mannheim. 

ISEFERI SH.P.K. Prodhimtari Zona Industriale-Shirokë, 23000 Suharekë,
Kosovë
New Born Master Arsim dhe Edukim Rruga Xhavit Sylaj p.n.,
Kosovë
Hallka Marketing Agency Marketing / Web Rr. Brigada 123, 23000 Suharekë,
Kosovë
Tanko GP d.o.o. Ndërtimtari Tominceva cesta 24, Kranj, 4000 Kranj,
Slloveni