FLASH

Gjermani, 13-vjeçarja shqiptare ngre në këmbë publikun dhe jurinë e “The Voice”

Gjermani, 13-vjeçarja shqiptare ngre në këmbë publikun dhe jurinë e “The Voice”

10.04.2023 Gjermani

Këngëtarja shqiptare Eliana Kallo ka mahnitur anëtarët e jurisë dhe publikun gjatë konkurrimit të saj në “The Voice Kids” në Gjermani.

13-vjeçarja ka tërhequr vëmendjen e të gjithëve me performancën e saj, shkruajnë mediat e huaja.

Eliana po komentohet për ngjyrat e saj të zërit kumbues, duke pushtuar skenën e “The Voice Kids Germany”.

Juria e përbërë nga 4 persona, emra të njohur të skenës muzikore botërore, pa hezituar shtypën butonin “PO”, duke dhënë sinjal pëlqimi që ta kenë në ekipin e tyre.

Vitamina - Marketing Agency Marketing / Web Srednje Bitnje 72, 4209 Žabnica,
Slloveni
ISEFERI SH.P.K. Prodhimtari Zona Industriale-Shirokë, 23000 Suharekë,
Kosovë
Hallka Marketing Agency Marketing / Web Rr. Brigada 123, 23000 Suharekë,
Kosovë
Deon plâtrerie-peinture Sàrl Ndërtimtari Rue des Bains 35, 1205 Genève,
Zvicër