FLASH

Gjakovë, një person raporton se janë zhdukur gruaja e tij dhe dy fëmijët e saj

Gjakovë, një person raporton se janë zhdukur gruaja e tij dhe dy fëmijët e saj

11.04.2023 Kosovë

Policia e Kosovës njofton se një person nga Gjakova ka raportuar se bashkëshortja e tij së bashku me dy fëmijët e saj djalë dhe vajzë të moshës 11 dhe 12-vjeç, që i kishte pas nga martesa e mëhershme, janë zhdukur.

Sipas policisë rasti ka ndodhur në rrugën “Ali Ibra” në Gjakovë, më 27 mars 2023, rreth orës 22:30.

“Ankuesi mashkull kosovar ka raportuar se me datën e cekur bashkëshortja e tij kosovare së bashku me dy fëmijët e saj djalë dhe vajzë të moshës 11 dhe 12 vjeç që i kishte pas nga martesa e mëhershme janë larguar nga shtëpia e tij dhe nuk duhet vend ndodhja e tyre. Njësitë policore janë duke e hetuar rastin për të cilin është njoftuar edhe prokurori”, thuhet në raportin 24 orësh të Policisë.

Tanko GP d.o.o. Ndërtimtari Tominceva cesta 24, Kranj, 4000 Kranj,
Slloveni
Vitamina - Marketing Agency Marketing / Web Srednje Bitnje 72, 4209 Žabnica,
Slloveni
New Born Master Arsim dhe Edukim Rruga Xhavit Sylaj p.n.,
Kosovë
Hallka Marketing Agency Marketing / Web Rr. Brigada 123, 23000 Suharekë,
Kosovë