FLASH

Dy persona zhduken në Prishtinë, rastet po hetohen nga Policia e Kosovës

Dy persona zhduken në Prishtinë, rastet po hetohen nga Policia e Kosovës

05.05.2023 Kosovë

Dy persona në Prishtinë janë raportuar se kanë dalë nga shtëpitë e tyre dhe nuk janë kthyer më.

Rasti i parë është raportuar të enjten rreth orës 09:30, ku një femër ka dal nga shtëpia dhe nuk dihet për vendndodhjen e saj.

Tutje në raport, bëhet e ditur se rasti është nën hetime.

“Prishtinë 04.05.2023 – 09:30. Ankuesi mashkull kosovar ka njoftuar se viktima femër kosovare është larguar nga shtëpia dhe nuk dihet për vendndodhjen e saj. Rasti në hetime”, thuhet në raport.

Po ashtu edhe në rastin e dytë është raportuar se një person është zhdukur të mërkurën dhe nuk dihet vendndodhja e tij.

“Prishtinë 03.05.2023 – 09:30. Ankuesja femër kosovare ka njoftuar se viktima mashkull kosovar ka dalur nga shtëpia dhe nuk dihet për vendndodhjen e tij. Rasti në hetime”, thuhet tutje në raport. 

Bautrocknung-Profi GmbH Ndërtimtari Berliner Allee 35, 30855 Langenhagen,
Gjermani
Tanko GP d.o.o. Ndërtimtari Tominceva cesta 24, Kranj, 4000 Kranj,
Slloveni
Leard d.o.o. Ndërtimtari Temniška ulica 69, 4202 Naklo,
Slloveni
Deon plâtrerie-peinture Sàrl Ndërtimtari Rue des Bains 35, 1205 Genève,
Zvicër