FLASH

Dhunohet një grua në Ferizaj – e njëjta ka mbetur shtatzënë

Dhunohet një grua në Ferizaj – e njëjta ka mbetur shtatzënë

24.04.2023 Kosovë

Një grua nga Ferizaj është dhunuar dhe e njëjta ka mbetur shtatzënë, ka njoftuar policia.

Sipas policisë ankuesja ka raportuar se viktimën persona të panjohur e kanë shfrytëzuar seksualisht, dhe e njëjta ka mbetur shtatzënë.

Viktima është dërguar në QKUK-në repartin e gjinekologjisë për tretman mjekësor.

Lidhur me rastin është informuar edhe prokurori, ndërsa njësitet policore janë duke kryer procedurat hetimore.

Deon plâtrerie-peinture Sàrl Ndërtimtari Rue des Bains 35, 1205 Genève,
Zvicër
Leard d.o.o. Ndërtimtari Temniška ulica 69, 4202 Naklo,
Slloveni
Tanko GP d.o.o. Ndërtimtari Tominceva cesta 24, Kranj, 4000 Kranj,
Slloveni
New Born Master Arsim dhe Edukim Rruga Xhavit Sylaj p.n.,
Kosovë