FLASH

Detyroi bashkëshorten të hiqte dorë nga kujdestaria e fëmijëve, burg për shqiptarin në Itali

Detyroi bashkëshorten të hiqte dorë nga kujdestaria e fëmijëve, burg për shqiptarin në Itali

17.06.2023 Itali

Një shqiptar në Itali i cili detyroi me dhunë bashkëshorten të firmoste një akt për të hequr dorë nga kujdestaria e fëmijëve është dënuar me 8 muaj burg.

Sipas mediave italiane bashkëshortja e kishte denoncuar shqiptarin për dhunë dhe ai e kishte të ndalur t’i afrohej vendit të punës, shtëpisë apo edhe kur ajo dilte.

Në mars të vitit të kaluar në kërcënimin e dhunës detyroi bashkëshorten të firmoste një akt për të hequr dorë nga kujdestaria e fëmijëve.

Shqiptari u arrestua me akuzën e shkeljes së dispozitës për largimin nga shtëpia e familjes dhe ndalimit të afrimit në vendet e frekuentuara nga personi i ofenduar.

Tanko GP d.o.o. Ndërtimtari Tominceva cesta 24, Kranj, 4000 Kranj,
Slloveni
Deon plâtrerie-peinture Sàrl Ndërtimtari Rue des Bains 35, 1205 Genève,
Zvicër
Leard d.o.o. Ndërtimtari Temniška ulica 69, 4202 Naklo,
Slloveni
Hallka Marketing Agency Marketing / Web Rr. Brigada 123, 23000 Suharekë,
Kosovë