FLASH
ISEFERI SH.P.K.
  • Info
  • Kontakti
Prodhimtari Me një traditë dhe kualitet ndër gjenerata, që nga viti 1974, ISEFERI ka prodhuar kubëza me cilësi të lartë për projekte rezidenciale dhe tregtare. ISEFERI është një nga kompanitë prestigjioze dhe më të vjetra të prodhimit dhe furnizimit të produkteve të betonit të peisazhit të fortë me cilësi të lartë në Kosovë, e sidomos i specializuar në prodhimin e kubëzave. Ne ofrojmë një shumëllojshmëri të gjerë të formave, ngjyrave dhe madhësive për të plotësuar nevojat dhe kërkesat tuaja. Qëllimi
Zona Industriale-Shirokë, 23000 Suharekë, Kosovë +383 44 222 808 contact@i-seferi.com https://www.i-seferi.com