FLASH

Bënte shit-blerjen e armëve në kundërshtim me ligjin, arrestohet i dyshuari në Pejë

Bënte shit-blerjen e armëve në kundërshtim me ligjin, arrestohet i dyshuari në Pejë

20.04.2023 Kosovë

Një person është arrestuar të mërkurën në Pejë, si i dyshuar për import-eksport ose shitje të paautorizuar të armëve.

Policia njofton se i njëjti dyshohet se ka kryer veprën e lartcekur duke bërë shit-blerjen e pesë armëve në kundërshtim me ligjin, me qëllim përfitimin material.

“Pejë 27.02.2023 – 16:00. Më 19.04.2023 është arrestuar i dyshuari mashkull kosovar nën dyshimin se i njëjti ka kryer veprën e cekur duke bërë shit-blerjen e (5) armëve-pistoleta në kundërshtim me ligjin, me qëllim përfitimi material”, thuhet në raportin policor.

Gjatë kontrollit, armët e dyshuara nuk janë gjetur. Në konsultim me prokurorin, i dyshuari pas intervistimit është dërguar në mbajtje.

Rasti është në proces hetimi.

Leard d.o.o. Ndërtimtari Temniška ulica 69, 4202 Naklo,
Slloveni
ISEFERI SH.P.K. Prodhimtari Zona Industriale-Shirokë, 23000 Suharekë,
Kosovë
Deon plâtrerie-peinture Sàrl Ndërtimtari Rue des Bains 35, 1205 Genève,
Zvicër
New Born Master Arsim dhe Edukim Rruga Xhavit Sylaj p.n.,
Kosovë