FLASH

Basel, zhduket një fëmijë shqiptar, kërkohet ndihmë nga qytetarët për ta gjetur

Basel, zhduket një fëmijë shqiptar, kërkohet ndihmë nga qytetarët për ta gjetur

16.04.2023 Zvicër

Një fëmijë i kombësisë shqiptare është zhudkur më 13 prill në St. Louis, pranë Baselit.

Muaxhahid, me vendbanim në Basel, ishte larguar nga xhamia në St. Louis dhe që atëherë nuk dihet më asgjë për të.

Lajmin për zhdukjen e tij e kanë publikuar disa grupe shqiptare ku në to po kërkohet bashkëpunimi dhe ndihma e shqiptarëve që banojnë në atë rrethinë, në identifikimin dhe gjetjen e tij.

0798630600 është numri i kontaktit për të gjithë ata që e kanë parë.

Deon plâtrerie-peinture Sàrl Ndërtimtari Rue des Bains 35, 1205 Genève,
Zvicër
Hallka Marketing Agency Marketing / Web Rr. Brigada 123, 23000 Suharekë,
Kosovë
New Born Master Arsim dhe Edukim Rruga Xhavit Sylaj p.n.,
Kosovë
Tanko GP d.o.o. Ndërtimtari Tominceva cesta 24, Kranj, 4000 Kranj,
Slloveni