FLASH

Bahrim Shabani zgjidhet nënkryetar i Kuvendit të Kosovës

Bahrim Shabani zgjidhet nënkryetar i Kuvendit të Kosovës

04.05.2023 Kosovë

Deputeti nga Grupi Parlamentar Multietnik, Bahrim Shabani, është zgjidhur nënkryetar i Kuvendit të Kosovës në seancën e së enjtes.

Ai mori këtë pozitë me shumicë votash, pas dorëheqjes së Bekim Arifit.

“Nga 75 deputetë, kanë votuar 73 deputetë. Të gjitha votat ishin për, asnjë kundër dhe asnjë abstenim”, tha kryeparlamentari Glauk Konjufca, duke e uruar nënkryetarin e ri për pozitën.

Bautrocknung-Profi GmbH Ndërtimtari Berliner Allee 35, 30855 Langenhagen,
Gjermani
New Born Master Arsim dhe Edukim Rruga Xhavit Sylaj p.n.,
Kosovë
Deon plâtrerie-peinture Sàrl Ndërtimtari Rue des Bains 35, 1205 Genève,
Zvicër
Tanko GP d.o.o. Ndërtimtari Tominceva cesta 24, Kranj, 4000 Kranj,
Slloveni