FLASH

Austria i njeh patentë shoferët kosovarë, Mandl jep detaje

Austria i njeh patentë shoferët kosovarë, Mandl jep detaje

27.06.2023 Austri

Austria ka marrë vendim që t’i njohë patentë shoferët kosovarë.

Këtë e ka bërë të ditur për Klankosova.tv, deputeti i parlamentit evropian, Lukas Mandl.

Mandl tha se vendimi është marrë sot në Këshillin e Ministrave të Austrisë, por që tani duhet të kalojë në parlament.

Se kur do të mblidhet parlamenti austriak për këtë çështje, Mandl tha se ende nuk dihet.

“Po, sot në Këshillin e Ministrave u mor vendimi që të njihen patentë shoferët kosovarë në Austri. Tani krejt çka duhet është që të miratohet edhe në parlament, mirëpo ende nuk kemi ndonjë datë të saktë se kur do të mblidhet parlamenti për këtë çështje”, ka thënë Mandl për Klankosova.tv

Tanko GP d.o.o. Ndërtimtari Tominceva cesta 24, Kranj, 4000 Kranj,
Slloveni
New Born Master Arsim dhe Edukim Rruga Xhavit Sylaj p.n.,
Kosovë
ISEFERI SH.P.K. Prodhimtari Zona Industriale-Shirokë, 23000 Suharekë,
Kosovë
Deon plâtrerie-peinture Sàrl Ndërtimtari Rue des Bains 35, 1205 Genève,
Zvicër