FLASH

Austri, dhunuan një 18 vjeçare me probleme mendore në tualet publik, 2 sirianë shpallen fajtorë

Austri, dhunuan një 18 vjeçare me probleme mendore në tualet publik, 2 sirianë shpallen fajtorë

13.04.2023 Austri

Gruaja me probleme mendore u josh në tualet nga disa burra me prejardhje migrimi dhe u keqtrajtua atje.

Për shkak se ata thuhet se kanë abuzuar një 18-vjeçare me probleme mendore më 25 tetor 2022 në Praterstern në Vjenë-Leopoldstadt, një 17-vjeçar dhe një 22-vjeçar u dënuan në gjykata rajonale të enjten.

Prokuroria i kishte akuzuar se ata kishin joshur viktimën, në një tualet me qëllim abuzimin me të, ku ishte dhunuar nga i riu në një kabinë. Burrat nuk pranuan. “Absolutisht i pafajshëm”, tha 22-vjeçari i dyshuar, i cili nga jashtë dukej shumë më i vjetër. Bashkatdhetari i tij, i cili po ashtu është nga Siria, ka thënë: “Unë jam edhe fajtor edhe jo fajtor”. Për shkak të mungesës së gjuhës – ai kishte ardhur në Austri në vitin 2021 – ai nuk e vuri re që e reja kishte aftësi të kufizuara mendore dhe nuk pranoi që t’i afrohej. “Ai flet gjermanisht shumë keq.

Autorët mohojnë qëllimin për abuzim

Dy punonjës që punonin në ambientet e stacionit vunë re se si 18-vjeçarja që ata njihnin po drejtohej nga disa persona në drejtim të ambienteve të tualetit. Ata shkuan pas tyre. Kur nuk pati përgjigje ndaj trokitjes në derën e mbyllur të kabinës, ata e hapën atë. 18-vjeçarja ishte e veshur paksa dhe po dridhej dhe qante.

Sipas aktakuzës, 22 vjeçari mësohet se është përfshirë në vepër, pasi ka shkuar në kabinën me 17-vjeçarin dhe vajzën me qëllim keqtrajtimi, pas një kohe të shkurtër ka tundur derën dhe ka bërtitur “Dil jashtë. , edhe unë dua!”. E reja “ka sinjalizuar qartë që në fillim se nuk dëshiron asnjë kontakt seksual”, theksoi prokurori.

Në të gjithë ngjarjen u përfshinë edhe dy djem që ishin vetëm dymbëdhjetë vjeç dhe për këtë arsye nuk ishin përgjegjës për veprën. Sipas aktakuzës, ata mësohet se kanë qenë vëzhgues dhe ia kanë marrë çantën e dorës 18-vjeçares pasi të renë e kishin nxjerrë nga tezga e tualetit. Duke qenë se dy fëmijët nuk janë ende 14 vjeç, ata nuk mund të ndiqen penalisht. 

Vitamina - Marketing Agency Marketing / Web Srednje Bitnje 72, 4209 Žabnica,
Slloveni
Leard d.o.o. Ndërtimtari Temniška ulica 69, 4202 Naklo,
Slloveni
Hallka Marketing Agency Marketing / Web Rr. Brigada 123, 23000 Suharekë,
Kosovë
Bautrocknung-Profi GmbH Ndërtimtari Berliner Allee 35, 30855 Langenhagen,
Gjermani