FLASH

Arrestohet një vajzë në Prishtinë, iu gjetën substanca narkotike

Arrestohet një vajzë në Prishtinë, iu gjetën substanca narkotike

27.05.2023 Kosovë

Është arrestuar një vajzë në Prishtinë, pasi tek e njëjta policia ka gjetur dhe konfirskuar 2.1 gram substancë e dyshuar narkotike e llojit marihuanë,

Policia bën të ditur se me vendim të prokurorit e dyshuara është liruar.

“Është arrestuar e dyshuara femër kosovare pasi te e njëjta janë gjetur në posedim dhe konfiskuar 2.1 gr substancë e dyshuar narkotike e llojit marihuanë.

Me vendim të prokurorit e dyshuara është liruar, rasti vazhdon në procedurë të rregullt”, thuhet në raportin e policisë.

ISEFERI SH.P.K. Prodhimtari Zona Industriale-Shirokë, 23000 Suharekë,
Kosovë
Deon plâtrerie-peinture Sàrl Ndërtimtari Rue des Bains 35, 1205 Genève,
Zvicër
Tanko GP d.o.o. Ndërtimtari Tominceva cesta 24, Kranj, 4000 Kranj,
Slloveni
New Born Master Arsim dhe Edukim Rruga Xhavit Sylaj p.n.,
Kosovë