FLASH

Arrestohen katër shqiptarë në Gjermani, kapën në një fermë kanabisi

Arrestohen katër shqiptarë në Gjermani, kapën në një fermë kanabisi

29.04.2023 Gjermani

Katër shqiptarë janë arrestuar në Gjermani pasi janë kapur në një fermë kanabisi.

Sipas mediave gjermane ngjarja ka ndodhur më 26 prill dhe se të arrestuarit janë të moshave 23 deri në 46 vjeç.

Gjatë kontrollit fizik policia ka gjetur dhe sekuestruar 2000 bimë kanabisi, shumica e tyre gati për korrje.

Katër shqiptarët aktualisht ndodhen në paraburgim, në pritje të dënimit.

New Born Master Arsim dhe Edukim Rruga Xhavit Sylaj p.n.,
Kosovë
Tanko GP d.o.o. Ndërtimtari Tominceva cesta 24, Kranj, 4000 Kranj,
Slloveni
Hallka Marketing Agency Marketing / Web Rr. Brigada 123, 23000 Suharekë,
Kosovë
Deon plâtrerie-peinture Sàrl Ndërtimtari Rue des Bains 35, 1205 Genève,
Zvicër