FLASH

Aksident në punë, vdes tragjikisht shqiptari në Itali

Aksident në punë, vdes tragjikisht shqiptari në Itali

14.04.2023 Itali

Unione Sindacale di Base dhe Rete Iside në Itali vazhdojnë të monitorojnë vdekjet në punë dhe në vitin 2023 situata po bëhet më e rëndë dita ditës.

Sipas medieve italiane, e enjtja e 13 prillit shënoi 12 viktima në punë. Mes tyre edhe një 57-vjeçar shqiptar.

Sipas raportmeve, në repartin e djegieve të spitalit të Padovës, nga plagët e shkaktuara nga një shpërthim ka humbur jetën një punëtor shqiptar 57-vjeçar.

Vdekja ndodhi më 5 prill, por lajmi u dha vetëm pas një jave. .

Bautrocknung-Profi GmbH Ndërtimtari Berliner Allee 35, 30855 Langenhagen,
Gjermani
New Born Master Arsim dhe Edukim Rruga Xhavit Sylaj p.n.,
Kosovë
ISEFERI SH.P.K. Prodhimtari Zona Industriale-Shirokë, 23000 Suharekë,
Kosovë
Leard d.o.o. Ndërtimtari Temniška ulica 69, 4202 Naklo,
Slloveni