FLASH

56 aksidente, afro 1700 tiketa trafiku e 22 të arrestuar në 24 orët e fundit

56 aksidente, afro 1700 tiketa trafiku e 22 të arrestuar në 24 orët e fundit

28.10.2021 Lajme

Policia e Kosovës në raportin e saj të rregullt ditor ka bërë të ditur se brenda 24 orëve në vendin tonë kanë ndodhur 56 aksidente trafiku.

Fatkeqësisht një aksident ka përfunduar me fatalitet, ndërsa 21 aksidente kanë përfunduar me të lënduar dhe 35 të tjera me dëme materiale.

Gjatë kësaj periudhe kohore, Policia e Kosovës ka shqiptuar edhe 1,695 tiketa trafiku për të gjithë drejtuesit e automjeteve që kanë shkelur rregullat e trafikut.

Po ashtu, në 24 orët e fundit policia ka arrestuar 22 persona të dyshuar për vepra të ndryshme penale, ku 16 prej tyre janë dërguar në mbajtje dhe dy të tjerë në vuajtje të dënimit.

Tanko GP d.o.o. Ndërtimtari Tominceva cesta 24, Kranj, 4000 Kranj,
Slloveni
Hallka Marketing Agency Marketing / Web Rr. Brigada 123, 23000 Suharekë,
Kosovë
Vitamina - Marketing Agency Marketing / Web Srednje Bitnje 72, 4209 Žabnica,
Slloveni
ISEFERI SH.P.K. Prodhimtari Zona Industriale-Shirokë, 23000 Suharekë,
Kosovë